Voorstelling 2008  
Voorpagina
Foto's 2008
 

De jacht is open

Willem, een 86-jarige weduwnaar, is een constante petdrager en hij gebruikt altijd zijn wandelstok in aanwezigheid van zijn dochters. Hij veinst stokoud te zijn, en verlangt dan ook meestal hulp van hen. Zij dochters wachten met ongeduld op het einde van hun pa, om alzo het vele geld te kunnen delen. 

Pa Willem heeft dit door en met hulp van zijn huisvrouw en zijn drie schoonzoons bereidt hij zijn hebzuchtige dochters een pijnlijke verrassing voor. De oude dokter komt iedere dag Willem onderzoeken, maar is zelf te oud om dit nog met veel aandacht te doen. Hiermee werkt de dokter onwetend mee aan de opbouw van Willems' grap. In werkelijkheid voelt Willem zich nog zeer goed. Een katrol, een video en Vivi - zijn escortemeisje - zijn de oorzaak van de gekste taferelen. De schoonzonen die heel fel 'onder de sloef' liggen, voelen wel iets om hun vrouwen een lesje te leren en werken na heel wat overleg mee met schoonpa Willem. Uiteindelijk zorgt Willem zelf voor een prachtige ontknoping. Alain, Bob, Miel en Sonja ontvangen waar ze al lang van droomden. De dochters ocharme...

'De jacht is open', een klucht die U een prachtige avond zal bezorgen.  De regie is in handen van René Meers.

De vaganten spelen op vrijdag 7, zaterdag 8, zondag 9, vrijdag 14 en zaterdag15 november 2008, telkens om 20 uur in het Gemeenschapscentrum Tentakel, Kneuterweg 2 in Zonhoven. Op woensdag 12 november is er nog een speciale seniorenvoorstelling.

Kaarten kosten 7,50 euro aan de kassa of 6 euro in voorverkoop. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren kan op het nummer 011 - 81 45 21 of 0477 - 51 89 10 van Georgette Schepers . 

Foto's: Danny Migalski

Klik hier voor de volledige fotoreportage van de voorstelling 'De jacht is open'