Voorstelling 2007  
Voorpagina
 

Frits

Het loopt weer helemaal mis vanaf volgende week bij toneelgroep de Vaganten in Zonhoven. Een contactadvertentie van de plaatselijke boer voor zijn dekhengst, wordt niet door alle acteurs en actrices hetzelfde ge´nterpreteerd.

"Wie is er ge´nteresseerd in de dekcapaciteiten van Frits? Hij kan U geven waar U tot op heden enkel maar van durfde dromen. En dat alles tegen een redelijke prijs," zo luidt de advertentie die vanaf volgende week voor een hoop misverstanden en komische situaties moet zorgen op de planken bij toneelgroep de Vaganten. "We hebben gekozen voor een vlotte komedie met typische personageverwisselingen," legt regisseur Ron Rerren uit. "Twee vrouwen komen op de advertentie voor Frits af. Uiteraard zijn ze uitermate verbaast als ze oog in oog komen te staan met een paard."

De vaganten spelen op 9, 10, 11, 16 en 17 november, telkens om 20 uur in het Gemeenschapscentrum Tentakel, Kneuterweg 2 in Zonhoven. Op woensdag 14 november is er nog een speciale seniorenvoorstelling.

 Kaarten kosten 7,50 euro aan de kassa of 6 euro in voorverkoop. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren kan op het nummer 011 - 81 45 21 van Georgette Schepers of op het nummer 011 - 81 50 61 van het Gemeenschapscentrum Tentakel. 

Foto's: Danny Migalski